Bellen of WhatsApp

06 15 32 11 26

E-mail

kim@preciespedicure.nl

Maandag, dinsdag & vrijdag

9:00 - 20:30

Voor een optimale hygiëne worden de voeten eerst gedesinfecteerd. Daarna volgt er een kort onderzoek van de voeten. Waar nodig worden verdikte nagels dunner gemaakt. De nagels worden geknipt, de nagelriemen verzorgd en eventueel vuil, eelt of nagelresten worden onder de nagel weggehaald. Likdoorns, ingroeiende teennagels, eelt en kloven worden verwijderd, met de hand, machinaal of gecombineerd. Aan het eind wordt alles netjes afgewerkt met de freesmachine en worden de voeten nogmaals schoongemaakt om de resten van de behandeling te verwijderen. Tot slot worden de voeten kort ingesmeerd met een verzorgende voeten crème.

Voor de optimale zorg van je voeten raad ik je aan elke zes tot acht weken een afspraak te maken.

Desgewenst kun je je nagels, tegen een meerprijs van € 5,-, laten lakken. Ik verzoek je om dit voor de behandeling aan te geven.

Bij veel voetklachten/problematiek kan er meer tijd nodig zijn voor de behandeling. Denk je extra tijd nodig te hebben of is het je eerste keer en vindt je het erg spannend, dan kun je bij het maken van de afspraak extra tijd inplannen.

Wil je een afspraak maken? Gebruik dan het contactformulier.
Telefonisch een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk op nummer 06 1532 1126.


* De getoonde prijzen zijn exclusief eventuele tijdsoverschrijding van een behandeling, zonder eventuele voorrijkosten en vrijgesteld van BTW.  Voor elke 15 minuten extra behandeling wordt er 12 euro extra in rekening gebracht. Betalen kan bij voorkeur met de pin of contant direct na de behandeling.