Bellen of WhatsApp

06 15 32 11 26

E-mail

kim@preciespedicure.nl

Maandag, dinsdag & vrijdag

9:00 - 20:30

Ik woon in Langezwaag met mijn echtgenoot en twee zoons. In 2021 ben ik na de geboorte van mijn zoon Henry begonnen met de opleiding Basis Pedicure. In september 2022 heb ik mijn diploma vol trots in ontvangst mogen nemen en is mijn echtgenoot druk begonnen met onze garage om te toveren tot een prachtige praktijk. Ondertussen hebben we ook onze jongste zoon Finn mogen verwelkomen en is de praktijk af.

Vanaf januari 2024 is het mogelijk om bij mij thuis plaats te nemen in een heerlijke stoel en achterover te leunen om even tot rust te komen. Ondertussen worden je voeten (en jij) verwend met een heerlijke pedicure behandeling, waarna je wegloopt met hernieuwde voeten.

Op de behandelingen-pagina is een overzicht te vinden over welke behandelingen er allemaal mogelijk zijn. Wil je direct een afspraak maken? Ga dan naar de contactpagina voor meer informatie.

Producten waar ik mee werk
Ik werk met de producten van Footlogix, een prachtig product uit Canada. Hier worden natuur en de technologie van de mens samengevoegd en dit leidt tot fantastische producten in mousse-vorm. Deze mousse is speciaal ontwikkeld om diep in de epidermis te dringen en daar de huid te hydrateren met de kracht van de natuur. Iets wat de traditionele crèmes vaak niet kunnen bereiken omdat ze aan de buitenste laag van de huid behandelen.

Ook werk ik met de nagellakken van Orly, dit is een vier in één nagellak. Basecoat, kleur, Topcoat en verzorging van de nagel die de nagel niet afsluiten, maar juist zuurstof door laten. Dit betekent dat het niet alleen beter is voor je nagels, maar ook te gebruiken is bij “schimmelnagels” zonder de effecten van de behandelingen te verminderen.

De producten van Footlogix en de Orly nagellak zijn ook via mij te koop.