Bellen of WhatsApp

06 15 32 11 26

E-mail

kim@preciespedicure.nl

Maandag, dinsdag & vrijdag

9:00 - 20:30

Mijn naam is Kim en van kinds af aan ben ik gefascineerd door het lichaam; haar genees- en draagkracht en de precisie waarmee ieder onderdeel met elkaar werkt tot alles in balans is. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ik in 2013 afgestudeerd ben als verpleegkundige. Jarenlang heb ik met heel veel plezier mensen kunnen helpen met hun vragen met betrekking tot hun gezondheid en genezingsproces. In 2018 ben ik mij gaan specialiseren tot triagist bij de dokterswacht. Hier heb ik veel uitdagingen en super mooie momenten gehad. En toen kwam 2021.

In dit jaar werd onze oudste zoon geboren en beleefden mijn man en ik een van de mooiste momenten van ons leven! Henry was en is zo’n prachtig cadeau! En dan komt het moment van je einde zwangerschapsverlof steeds dichterbij en dan besef je… Nachtdiensten en weekenddiensten. Geen probleem voor een stel, het vergt wat planning maar dan zie je elkaar toch nog meerdere keren per week.

Maar die kleine groeit zo snel en die dan zo weinig zien? Dat vond ik maar niks, ook al was het werk leuk om te doen, de kleine won toch. Maar wat dan?

Mensen helpen en de medische wereld, dat is toch alleen maar met nacht- en weekenddiensten? Gelukkig kwam mijn zere ingroeiende teennagel om de hoek kijken (want je teennagels juist knippen als je zwanger bent… Dat lukt alleen als je super lenig bent) en zo ben ik nu hier:

Precies Pedicure, de juiste voetzorg voor jou!